Artista

Núria Guiu & Ingri Fiksdal

Supermedium

  • Data: 06/07/2024
  • Hora: 20:00
  • Espai: Plaça Major de Borén
    • Dansa
    • Bruixeria
  • Preu: 15 € (inclou copa i galetes Postres de Músic de La Pobla de Segur)
Núria Guiu & Ingri Fiksdal

Núria Guiu està acompanyada en aquest nou treball per la coreògrafa noruega Ingri Fiksdal. La peça és part del projecte Cèl·lula 4, produït pel Mercat de les Flors (Barcelona). Supermedium és una versió de gran format inspirada en Medium, solo que les dues coreògrafes van crear el 2022. En la història de la dansa fins l’actualitat, hi ha diferents aproximacions a l’encarnació d’allò virtual o invisible. Les bruixes o mèdiums han estat sempre dones associades al marge de la societat i amb súperpoders. A Supermedium, nou ballarines són el mitjà a través del qual es canalitzen danses provinents de diferents temps, esdevenint així un canal que connecta passat, present i futur. A través d’accions d’invocació, possessió i exorcisme de danses i moviments, la performance es desenvolupa cap a una ficció especulativa sobre els sabers corporals i històries que ens travessen i es transmeten d’un cos a un altre.

Direcció: Núria Guiu Sagarra
Coreografia: Núria Guiu amb Ingri Fiksdal en col·laboració amb les ballarines
Acompanyament: Claudia Solwat
Interpretació: Clara Tena, Emma Riba, Mabel Olea, Aina Lanas, Blanca Tolsà, Anna Calsina, Laura Morales, Berta Pascual i Núria Guiu
Disseny vestuari i escenografia: Ronak Moshtaghi
Disseny llum original: Phillip Isaksen
Adaptació, disseny i tècnic llum: Arnau Sala
Disseny sonor i música original: Uge Pañeda
Assistència musical: Los Sara Fontán
Assistència vestuari: Manuel Mateos
Fotografia i vídeo: Tristán Pérez-Martín
Producció: Mercat de les Flors

A través d’accions d’invocació, possessió i exorcisme de danses i moviments, la performance es desenvolupa cap a una ficció especulativa sobre els sabers corporals i històries que ens travessen i es transmeten d’un cos a un altre.
Núria Guiu & Ingri Fiksdal

Newsletter