26/04/2023

El Dansàneu 2023

Es presenta amb actes a Lleida i a Barcelona

 • Dates: 3 i 4 de maig
 • Lloc: Lleida i Barcelona
 • Any: 2023
  • Dansaneu
  • 2023
  • Lleida
  • Barcelona
  • 40 aniversari

Les presentacions del 32è Dansàneu ja tenen data: d’una banda, el dimecres 3 de maig a les 11 hores i a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, tindrà lloc una primera presentació adreçada als mitjans de comunicació (format esmorzar – roda de premsa). Aquesta presentació comptarà amb l’assistència de la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, i sumarà les intervencions del ballarí Magí Serra i la percussionista Núria Andorrà.

L’endemà dijous 4 de maig i a les 19 hores, el hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, carrer de Montalegre, 5 · Barcelona), acollirà l’acte obert al públic de presentació de l’edició d’aquest 2023 del Festival de Cultures del Pirineu a la capital catalana. Aquesta acció comptarà amb les actuacions del ballarí i coreògraf Magí Serra, que oferirà un tast del seu projecte CONDENS; igualment l’artista multidisciplinar Maria Coma avançarà el seu espectacle VOCAL ROOTS, i el també ballarí Adrián Vega interpretarà un fragment del seu solo LOS LUNARES DEL PUMA. Tots aquests artistes, juntament amb la flautista Elisabet Franch, que també participarà en l’acte, formen part del cartell del Dansàneu 2023. En acabar les actuacions, s’oferirà al públic una degustació de productes aneuencs maridats amb vi gentilesa del celler Castell d’Encús.

En el pla més institucional, a la presentació d’aquest dijous 4 de maig també hi assistirà Judit Carrera, directora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB); Pepe Serra, director del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) juntament amb l’artista Oriol Vilapuig, els quals presentaran en el marc del Dansàneu 2023 la intervenció Formes d’oli i aigua. Emprentes i figuracions a les Valls d’Àneu, produïda pel MNAC; i igualment hi seran Ferran Rella, president del Consell Cultural de les Valls d’Àneu i Rut Martínez, directora del Dansàneu.

El Dansàneu proposa enguany una edició extraordinària del festival atès que el Consell Cultural de les Valls d’Àneu celebra el seu 40è aniversari (1983-2023).

* Aforament limitat. Cal confirmar assistència a lauragestio@aneu.org o al telèfon 973 62 63 16

Us hi esperem!

Newsletter