21/07/2023

Comença el Dansàneu'23

Deu dies de maridatge cultural amb la dansa, la música i el patrimoni com a protagonistes

 • Cultura, dansa, música i patrimoni
 • Inici: Divendres 21 de Juliol 19:00
 • 10 díes d'activitat
  • Cultura
  • Dansa
  • Musica
  • Patrimoni
  • Pirineu

La 32a edició del Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, comença aquest divendres 21 de juliol a les set de la tarda -gratuït- amb la inauguració a l’església de Sant Joan a Isil (Alt Àneu) de l’exposició que signa l’artista Oriol Vilapuig, una producció del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) amb el suport del Consell Cultural de les Valls d’Àneu que mostra gravats tallats a puntes de fletxa de pedra que daten dels segles XI i XII, descoberts a les esglésies romàniques de les Valls d’Àneu.

Comencen d’aquesta manera deu dies d’activitat intensa, desplegada al llarg de tres franges horàries diferenciades (matí, tarda – vespre i nit) i que inclouen un total de 32 propostes artístiques, 17 de les quals seran gratuïtes. El públic podrà gaudir d’una àmplia varietat de disciplines, com ara dansa, música, teatre, natura, literatura i audiovisual. Entre els artistes destacats hi ha noms reconeguts com Queralt Lahoz -fent tàndem amb el bailaor Jose Manuel Álvarez-, Toti Soler, Mont Plans, Enric Casasses i Maria Coma, entre d’altres.

Les entrades per als espectacles de pagament, amb preus que van dels 12 als 25 euros i que inclouen descomptes de més del 30% per a la compra anticipada, són a la venda 24 hores a través del web del festival i també presencialment, en horari de matí (de 10 a 14 hores), a la seu del Consell Cultural a Esterri d’Àneu. En cas que hi hagi entrades disponibles, durant el festival s’habilitarà un espai de venda física als accessos de cadascun dels recintes i s’hi vendran entrades des d’una hora abans que comenci l’espectacle. Us recordem que l’obertura de portes tindrà lloc 30 minuts abans de l’inici de cada actuació.

Gaudiu del Dansàneu, us hi esperem!

Newsletter