Artista

Inka Romaní

Fandango Reloaded

  • Data: 03/08/2024
  • Hora: 10:00
  • Espai: Placeta d’Estaís
    • Obrador d’Arrel
    • Dansa
    • dansa urbana
  • Preu: Gratuït
Inka Romaní

Fandango Reloaded és una investigació arqueològica on la dansa és l'activadora d'una experiència ritual comuna. Ballem en un gest de reescriptura i memòria en el qual imaginem com és aquesta dansa avui i quines possibilitats hi ha de retornar-la al carrer. Una exploració de les danses populars, especulem si podrien ser ara les danses urbanes el que van ser les danses com a mecanisme de col·lectivitat i comunitat. Una posada en comú de vocabularis com el de la dansa tradicional i les danses urbanes en un exercici de rematerialització de la memòria.

*Aquest espectacle és gratuït però cal reservar l'entrada que dona dret a la plaça de bus que traslladarà el públic fins a l’esdeveniment (és a dir, des d'Espot fins a Estaís). Si us plau, procediu a comprar l’entrada de 0€ que garanteix el seient a l'autobús. L'organització no es responsabilitza de qui vulgui anar-hi en vehicle propi. Donat que l’espai és molt limitat, recomanem optar pel transport que fleta l'organització.

ENTRADES BUS 1 - 11.00 H (des d'Espot)

Clica aquí per reservar.

ENTRADES BUS 2 - 11.30 H (des d'Espot)
Clica aquí per reservar.

FITXA ARTÍSTICA:
Direcció: Inka Romaní
Coreografia i interpretació: Javier J. Hedrosa, Angel Lara, Silvia Sahuquillo, Álvaro del Río, Manel Ferrandiz i Inka Romaní [els 4 darrers seran al Dansàneu]
Espai Sonor: Biano i Manel Ferrandiz
Dramatúrgia: Ignacio de Antonio
Disseny de vestuari: Teresa Juan
Assistència de vestuari: Eloina Escrivá
Transmissió de danses tradicionals i populars: Aina Pérez
Mediació: Olga Hernández
Producció executiva: Mónica Vázquez
Fotografía i vídeo: Fran Garofalo
Col·laboradors: Sara Pola Gisbert Romaní, Mariana Lucía Márquez, Marta Ródenas, Enric Bono, Teatre El Musical, A Contar Mentiras
Coproducció: Graners de Creació - Espai Inestable, Festival Dansa València, Obrador 2024 - Fira Mediterrània de Manresa i Festival de Llegendes.
Residències: El Graner Barcelona, Projecte Somiatruites, La Poderosa, Andén 47, Espai LaGranja - Institut Valencià de Cultura.

Inka Romaní_Foto de Francisco Garofalo

Newsletter